Posted by & filed under Media.

breast enhancement
UNCgongju asked:

Buy Pueraria Mirifica

I' oud m 18 jaar en kan een kop van A nauwelijks passen. i' m geinteresseerd in chirurgie heeft maar over kruidenborstverhoging zoals de Natuurlijke Verhoging en Trimedica Grobust van de van Krommen gehoord. Werken het even welk van hen? Om het even welke suggesties?
P.s. mijn arts zei ik anymore niet natuurlijk zou kweken

Related posts

4 Responses to “De Verhoging van de borst?”

  1. Stacy M

    don’t believe u can rub stuff on ur chest and make bigger boobs—if that were treu,many women would be bigger—i personally don’t quite fill a B cup but could care less—i am happy the way i am—look at kelly rippa—she has little skeeter bites and she is very hot and sexy—i think big boobs are gross

  2. Tayor M

    You can get ther brest push up thing at sears. but if you dont whant to do that get the segery it will work better then the herbal crap.

Leave a Reply